TİCARET HUKUKU

Özel hukuk alanında yer alan Ticaret Hukuku, tüm ticari faaliyetleri düzenleyen bir hukuk dalı olarak karşımıza çıkmaktadır. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu 01.07.2012 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Hukuk Büromuz, Ticaret Hukukunda da yoğun çalışmakta olup; uygulamada sıkça karşılaştığımız konular ve sorular aşağıdaki başlıklar altında; Kanun maddeleri, Yargıtay İçtihatları ve Doktrin göz önüne alınarak açıklanmıştır.

Şirket Kurmak ( Limited şirket kurmak, Anonim Şirket Kurmak ) ve şirketlere Hukuk Danışmanlığı, Şirket Avukatlığı konularında ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ofisimiz, tüm ticari işletmelere, şirketler ve ticaret hukuku alanlarında ihtiyaç duyulan her türlü hukuki konuda avukatlık ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Şirketlere Yönelik Profesyonel Hukuki Destek

Ofisimiz şirket açılış işlemlerinin gerçekleştirilmesi, ticaret siciline tescili, ticaret adı ve işletme ünvanı tescili işlemlerinin yürütülmesi, genel kurul ve yönetim kurullarının toplanmasına ilişkin prosedürün yerine getirilmesi ve toplantılarda uyulması gereken usul ve esaslar konusunda destek sağlanması, kurul kararlarına ilişkin ihtilafların giderilmesi konularında hukuki hizmet vermektedir.

Cevizli Mh. Zuhal Cd. No:46E Ritim İstanbul A5 Konut Blok Daire:119 Maltepe / İstanbul
Tel: 0 (216) 385 84 27
Gsm: 0 (532) 623 77 99
info@tasdemir.av.tr

Masaüstü Görünümüne Geç